Velkommen til Kreativ fredag hos Sønderby 3d

Jeg hedder Svend og arbejder som 3d freelancer i København. Jeg prøver altid at holde ”kreativ fredag” i mit lille et mands multinationale firma. Kreativ fredag handler om at få vitaminer til hjernen, lære noget nyt og eksperimentere. Typisk eksperimenter der godt nok er arbejdsrelateret, men ikke helt hvad jeg arbejder med til hverdag. Det kan være eksperimenter med motion tracking, stopmotion eller timelapse, 3d eksperimenter lidt ud over det sædvanelige, tage på foto safari eller måske bare vitaminer til hjernen med et museums besøg eller lignende.

Det lykkes ikke hver fredag, men rimeligt tit. Og det er heller ikke alle fredag eksperimenter hvor der er noget der kan vises frem, men med denne blog håber jeg at blive lidt bedre til at gøre flere af eksperimenterne ”færdige”.

Herunder er et par gamle eksempler på hvad der er kommet ud af en gang kreativ fredag;