One Week 100 People – igen

Jeg har ikke rigtig fået tegnet de sidste 2 måneder. For at få gang i de daglige tegninger igen, lavede jeg i sidste uge endnu en omgang OneWeek100People – denne gang kun med continuous line (i mangel på et godt dansk ord…) portrætter med fyldepen for at spare tid.

100 tegninger, 2 fyldte skitsebøger på 5 dage!

Efter de første 75 begyndte tegne tempoet at gå ned, jeg brugte mere og mere tid på at prøve at tegne nøjagtigt. Skiftede til en extra fin japansk fyldepen (meget finere streg end en vestlig EF), begyndte at tegne meget hurtigere og tegne over de samme linjer flere gange. Det hjalp, det gik hurtigere og tegningerne blev lidt løsere igen.

Det er fedt at tegne igen og det er fuldstændigt surrealistisk at se på 2 fulde skitsebøger og vide at man har fyldt dem på bare 5 dage…

Normalt laver jeg altid en undertegning i blyant og det kan godt gøre tegningerne lidt stive og tager en hulens masse tid – generelt er jeg meget langsom til at tegne. Continuous line tegningerne er en virkelig god øvelse for mig, både hvad angår hastighed og vænne mig til at tegne uden undertegning. Jeg har kun nogle af mine favoritter med her, det er en fantastisk øvelse, men resultat er ikke altid lige interesant for andre at se på – for at citere min søn; Der var et par epic fails imellem.

Mine første 2 forsøg på at tegne/male med Aero Colour acrylic inks er også med. Det var rigtig sjovt, men jeg har ikke helt styr på hvad jeg laver endnu. Det var virkeligt svært at styre hvor meget vand der skulle bruges, farverne var meget mere mættede end jeg havde regnet med. Det var virkeligt svært/underligt at tegne uden kontur linjer, men en rigtig god øvelse når jeg nu prøver på at slippe af med kontur linjerne og tegne løsere. Det kan ikke være blæk det hele, så der er også en enkelt tegning med min favorit farveblyant, Polychromos dark indigo. Billedet har længe været i min Sktchy kø. Jeg fik ikke helt fanget ansigtet, så måske prøver jeg igen en anden dag. Øjnene sad lidt skævt, men jeg fik næsten fixet det ved at sætte et sæt øjenvipper højt og det andet lavt ;-)