Ferie tegninger fra Lisabon

lisboa-header
I år gik sommerferien til Lisabon hvor jeg havde planlagt at eksperimentere med akvarelfarverne og uban sketching. Jeg havde endda købt en akvarelskitsebog og tilføjet 2 farver til mit akvarelsæt.

Der er stadig ingen farver i min nye skitsebog, men jeg fik da lavet daglige blæk/tusch tegninger i en billig 21×21 skitsebog jeg normalt bruger til doodles og tegne øvelser. Jeg lavede også nogle enkelte blyant skitser i en lille bitte skitsebog jeg fik i en “goody bag” til en fest arrangeret af min 4 årige niece. Jeg fik faktisk kun lavet én enkelt lille akvarel og den blev brugt som postkort.

Som souvenir fra byen købte jeg bogen “Lisboa por/by Urban Sketchers” – 120 tegninger af 45 urban sketchers. Jeg kendte bogen før vi tog afsted. Bogen var ret svær at finde, det eneste sted jeg fandt den var i butikken på Berardo Museet. Fantastisk bog og en meget bedre souvenir end noget man kan finde i en souvenir shop.

Super fed by/område. Nu er jeg tilbage i Danmark, temperaturen er 15-20 grader lavere og regnen står ned i stænger. Tror heller ikke dagens tegning i dag bliver akvarelfarver og uban sketching…