February Faces – 28 ansigter på 28 dage

Blev færdig med February Faces i går! Fik tegnet 28 ansigter i februar. Jeg har nu tegnet et ansigt dagligt siden midten af januar, før det tegnede jeg slet ikke mennesker. Jeg er virkelig overrasket over hvor meget jeg har lært på bare 7 uger.

Da jeg i mandags skulle tegning efter opstilling var jeg også blevet bedre/hurtigere til hele tiden at tjekke og korrigere mål. Det var noget af en ekstra bonus. Jeg have ikke forventet at tegne efter fotos i en måned også ville hjælpe når jeg tegner fra observation.

De daglige ansigter har taget længere og længere tid at tegne. Overvejer at hoppe med på Marc Taro Holmes /Liz Steel udfordring i marts om 100 mennesker på en uge (#OneWeek100People2017). Det kan godt være at 20 om dagen er for meget. Måske hvis jeg tegnede lidt mindre og direkte i blæk kunne det lade sig gøre – yndigt blir det nok næppe.

Sktchy app’en har været en kæmpe hjælp. Den har gjort det super let at finde nogen at tegne så jeg har kunnet bruge tiden på at tegne i stedet for at fare rundt på nettet. Hvis du leder efter fotos at tegne efter/inspiration – eller gerne vil have andre tegner dig – er app’en helt fantastisk. Den virker meget ala Instagram hvor nogle uploader billeder for at blive tegnet andre tegninger. Der er også en virkelig god stemning blandt brugerne. (sktchy: @Svend Soenderby)

Hvis du gerne vil lære/blive bedre til at tegne kan jeg virkelig anbefale at lave en eller anden 30-tegninger-på-en-måned udfordring. Om det er InkTober, MarchofRobots, FebruaryFaces, OneWeek100People, 356drawings, dinovember eller en du selv finder på er lige meget. Jake Parker, som startede InkTober, taler om “drawing challenges” her (den er meget lang, så tegn imens hvis du lytter til den). Jeg er overbevist om at den eneste måde at lære at tegne på er at tegne en hulens masse. Så stop med at surfe og start med at tegne ;)

Jeg fortsætter mine daglige tegninger og regner med at lave 2-3 Sktchy tegninger om ugen.

De 28 February Faces: